Egészség – Éjszakai tudatalatti programozás

Gyógyulj miközben alszol! Hallgass pozitív megerősítéseket, kijelentéseket 9 órán keresztül és érezni fogod a változást. A hanganyag segít:

  • kialakítani egy olyan gondolkodásmódot, amely segít a gyógyulásban;
  • éreztetni a tökéletesen egészséges állapotot;
  • motiválni és erőt adni a gyógyulás érdekében;
  • ellazulni, jól érezni magad;
  • felülkerekedni a problémákon;

Tartalom: 9 óra pozitív megerősítés, tudatalatti programozás, amely letölthető háttérzenével és háttérzene nélkül. Ez a meditáció elérhető a YouTube-on.

4,990 Ft

Leírás

Az éjszakai megerősítések hallgatása jelentős hatással van a tudatalattira, hiszen alvás közben az elme befogadó állapotba kerül. Ez az állapot lehetővé teszi, hogy a pozitív üzenetek mélyebben rögzüljenek.

Alvás közben az agyhullámok lassulnak le, különösen a mély alvás fázisában, amikor a tudatalatti elme a leginkább nyitott az új információk befogadására. Ebben az állapotban a megerősítések közvetlenül a tudatalattiba hatolnak, ahol nincsenek kritikus gondolatok, amelyek megkérdőjeleznék vagy elutasítanák őket.

Az éjszaka folyamán ismétlődő pozitív üzenetek segítenek az új szokások és viselkedésformák kialakításában. A tudatalattiban rögzült megerősítések befolyásolják a gondolkodásmódunkat, az érzéseinket és a cselekedeteinket, és pozitív változásokat hoznak az életünkbe.

A gyógyulással kapcsolatos megerősítések hallgatása segítik a szervezet öngyógyító képességeit. A pozitív üzenetek erősítik az immunrendszert, elősegítik a sejtek regenerációját és támogatják a teljes testi egészséget.

Az egész éjszakán át tartó pozitív megerősítések hozzájárulnak a test és a lélek harmonizálásához, a belső nyugalom és béke megteremtéséhez. Az egészséggel kapcsolatos megerősítések pedig minden éjjel egyre mélyebbre kerülnek a tudatalattiban, amelyek ezután kifejtik hatásukat.

Ez a 9 órás hanganyag egészséggel kapcsolatos megerősítéseket, kijelentéseket tartalmaz egy kellemes, nyugtató háttérzenével, amely segít a békés, mély alvásban.