Egészség – Éjszakai tudatalatti programozás

Kategóriák ,

Gyógyulj mantrával! Olvass pozitív megerősítéseket, kijelentéseket napközben és érezd a szavaid erejét. Nyomtasd ki a táblázatokat és tedd ki az otthonod és akár a munkahelyed különböző pontjain. Az agyad minden információt feldolgoz, amit lát, még ha tudatosan nem is olvasod azt, ami előtted van. Minden reggel válassz ki egy megerősítést és ismételd magadban többször – ez legyen a napi mantrád. Ez a módszer segít:

  • pozitívan, egészségesen gondolkodni;
  • éreztetni a tökéletesen egészséges állapotot;
  • motiválni és erőt adni a gyógyulás érdekében;
  • ellazulni, jól érezni magad;
  • felülkerekedni a problémákon;

Tartalom: 7 gyönyörű táblázat, táblázatonként 12 megerősítéssel. Ezek a megerősítések az Egészség – Éjszakai tudatalatti programozás hanganyag megerősítései. PDF formátumban elérhető.

2,990 Ft

Leírás

A megerősítések csodálatos eszközök a tudatalatti átprogramozásához. Segítségükkel egy szebb, boldogabb, egészségesebb életet vagyunk képesek teremteni, hiszen azok vagyunk, amire a legtöbbet gondolunk. Ha valamire sokat gondolsz, egy idő után elhiszed és azt fogod igaznak érezni.

A tudatalatti programozásához leginkább megerősítéseket hallgatunk nappal és/vagy éjszaka, ám van még egy eszköz, amely nagyon sokat tud segíteni. Ha kinyomtatsz egy táblázatot megerősítésekkel és olyan helyre teszed, hogy mindig szem előtt legyenek, akkor az agyad folyamatosan látni fogja és felhasználja azt az információt. Mindent, ami körülvesz téged, hatással van rád és befolyásolja a gondolkodásmódodat.

Továbbá, minden nap rá tudsz hangolódni 1 megerősítésre, vagy végig is olvashatod az összeset a táblázatból, és máris érezni fogod a változást. Minél több alkalommal mondod ki magadban azokat a megerősítéseket, amelyeket el szeretnél ültetni az elmédbe, annál gyorsabb változást fogsz érezni az életedbe.

Nyomtasd ki ezeket a gyönyörű táblázatokat a megerősítésekkel és tedd ki az otthonod különböző pontjain, hogy szem előtt legyenek. Minden reggel válassz ki egy megerősítést és ismételgesd magadban többször a napod folyamán. Ezek mellett, amikor elmész egy ilyen táblázat mellett, állj meg és olvass el néhány megerősítést és érezd a hatásukat. Engedd, hogy a szavak ereje változásokat hozzon benned.