Teremts gazdagságot az életedbe! – Éjszakai szubliminális megerősítések

Hangold tudatalattidat a gazdagságra miközben alszol! Hallgass rejtett pozitív megerősítéseket, kijelentéseket 8 órán keresztül és figyeld a változást, ami az életedben megjelenik. Ez a szubliminális audió segít:

  • az önbizalom növelésében, mi kulcsfontosságú a siker és a pénzügyi célok eléréséhez;
  • a pozitív gondolkodásmód kialakításában, mely mentalitás vonzza a lehetőségeket és a sikert;
  • a motiváció és az elszántság növelésében, ami szükséges a célok eléréséhez;
  • a pénzügyi döntéshozatali képességének javításában;
  • ösztönözni a folyamatos tanulásra és önfejlesztésre.

Tartalom: 8 óra rejtett pozitív üzenet, megerősítés + ajándék 4×15 nyomtatható táblázat a rejtett üzenetek megerősítéseivel.

A meditáció elérhető a YouTube-on.

5,990 Ft

Leírás

A szubliminális jelentése: tudatküszöb alatti. A szubliminális audiók olyan rejtett üzeneteket tartalmaznak, amelyek közvetlenül a tudatalattira hatnak, kihagyva a tudatos elmét. Az üzenet, (jelen esetben megerősítések) a fülünk számára nem hallhatók, hiszen olyan frekvencián vannak, amelyeket mi nem tudunk hallani, viszont a tudatalatti elme igen.

Anélkül, hogy észrevennénk, ezek az üzenetek befolyásolják az érzelmeinket, a viselkedéseinket és a gondolkodásmódunkat. A szubliminális audiókat gyakran használják a rossz szokások, például a dohányzás, a félelem kezelésében, valamint új szokások, gondolkodásmódok kialakításában.

Ez a 8 órás hanganyag olyan gondolatokat ültet el a tudatalattiba, amelyek a sikerről, a bőségről, a gazdagságról szólnak. Segítik meggyógyítani a pénzhez fűződő viszonyodat és kialakítani egy pozitív jövőképet.