Éjszakai tudatalatti programozás a gazdagság bevonzására

Kategóriák ,

Engedd, hogy éjszakánként a gazdagság energiája töltse meg az elmédet. Hallgasd ezt a 9 órás éjszakai tudatalatti programozást, hogy segíthessen:

  • pozitív kapcsolatot kialakítani a pénzzel;
  • egy boldog, sikeres és virágzó jövőképet teremteni;
  • átalakítani a hiány érzését teljességgé;
  • érezni, hogy sikeres vagy és képes vagy elérni a vágyaidat;
  • elégedettnek és hálásnak lenni.

Tartalom: 9 óra 6 perc meditáció, tudatalatti programozás a bőségtudat kialakításához.

A meditáció elérhető a YouTube-on.

5,990 Ft

Leírás

Fedezd fel a belső erődet és nyisd meg az ajtót a bőség felé ezzel az éjszakai meditációval. Ez a csodás hanganyag segít olyan gondolatokat elültetni az elmédbe, mely szükségesek a célod eléréséhez. Ez a különleges meditáció olyan mélyreható mondatokat tartalmaz, amelyek segítenek a tudatalattidba ültetni a meggazdagodás képét, hogy életed minden területén megtapasztalhasd a jólétet és a sikert.

Ennek a hanganyagnak testi-lelki szinten mágikus ereje van. Amint elkezded hallgatni, érezni fogod, hogy minden vágyaddal megáldott vagy. A meditáció alatt nem kell semmit sem csinálnod, csak lazítanod és engedned, hogy ez az erőteljes manifesztációs hanganyag egészséget, gazdagságot, sikert és váratlan pénzbőséget hozzon az életedbe. Ez a meditáció abban is segít, ha nem tudod pontosan, mit akarsz – mivel olyan szinten programozza a tudatalattit, ami a siker minden formáját megteremti a számodra. Ezek olyan sikerek lehetnek, amelyekre most gondolni sem tudsz, ám a legszebb, legteljesebb, legtisztább és legfinomabb érzelmeket fogja kínálni neked. Csak engedned kell, hogy ez a hanganyag elvezessen téged ezekhez az érzelmekhez. Aludj el ezen a hanganyagon, és engedd, hogy a tudatalattid tegye a dolgát. Engedd, hogy az Univerzum elhozza neked mindazt, amit kívánsz.